IMA MILIONE, A OBLAČI SE KAO SAV NORMALAN SVET: Jelena ĐOKOVIĆ na turniru u Parizu u odeći za, AMA BAŠ SVE PRILIKE
Jelena Đoković, Foto: Printscreen /INSTAGRAM/JELENADJOKOVICNDF

foto

IMA MILIONE, A OBLAČI SE KAO SAV NORMALAN SVET: Jelena ĐOKOVIĆ na turniru u Parizu u odeći za, AMA BAŠ SVE PRILIKE

Jelena Đoković u klasičnoj odevnoj kombinaciji prošetala Parizom!

Objavljeno:

Srpski teniski as Novak Đoković ovih dana boravi u Parizu, a razlog je veliki teniski turnir Rolan Garos na kojem se bori za 25. Grend slem titulu u karijeri i pokušava da ostane i dalje prvi na ATP listi. Novak i Jelena Đoković su zajedno viđeni u petak uveče na rukometoj utakmici, a sada je Jelena na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz Pariza,

Dok Nole trenira za svoj predstojeći meč, Jelena je ugrabila vreme da obiđe kišni Pariz. Za šetnju prestonicom Francuske, Jelena se odlučila za kežuelnu varijantu. Obukla je teget sako sa zlatnim dugmićima, a ispod koje je virila klasična bela košulja. Dole se odlučila za ravne farmerke i bele patike sa uzdignutim đonom. I za kraj, kao detalja oko vrata je okačila džemper poznate modne marke.

"Iz Pariza s ljubavlju", kratko je napisala Đokovićeva, a objavu je prvi prokomentarisao njen najveći obožavalac - suprug Novak Đoković. On nije krio oduševljenje, te je svojoj lepšoj polovini ostavio dva "zaljubljena emotikona". Neki od komentara su glasili kako se žena koja ima toliko para, oblači sasvim klasično i ne napadno.

BONUS VIDEO:

01:17

NOVAK ĐOKOVIĆ: Postoji žal zbog US Opena i Rolan Garosa, ali ipak igram tenis ŽIVOTA! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.